A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білоцерківський опорний ліцей-гімназія №20
Білоцерківської міської ради Київської області

"Ліцей має таланти"

Дата: 04.12.2023 21:18
Кількість переглядів: 41

04.12 у ліцеї відбувся найочікуваніший конкурс "Ліцей має таланти", щоб вшанувати мистецтво та побачити сцені юні обдарування нашого закладу.

Учасники брали участь у чотирьох номінаціях: вокал, хореографія, декламація та музичне мистецтво.

Юні таланти оцінювало компетентне журі, яке визначило переможців за різними критеріями. 

Отже, результати такі:

1. У номінації "Хореографія" перемогу здобула команда дівчат 8 класів, а саме: Присяжнюк Дарина, Маковецька Діана, Гайдученко Вероніка, Іванько Вікторія та Коваленко Анастасія. Дівчата представили танець під назвою "Кращі з кращих". 

2. У номінації "Декламація" перемогу здобула Селіхова Влада, учениця 10-Б класу, яка виступила з власним віршом. 

3. У номінації "Музичне мистецтво" перемогу одержала Мельниченко Олександра з 7-В класу, яка зіграємо «Вальс осені» на фортепіано. 

4. У номінації "Вокал" перемогу одержали учасники театрального клубу «Глобус», а саме учнів 8-Г класу, з піснею «Незламана». 

По закінчення всіх виступів, було відкрито онлайн голосування, завдяки QR-коду, глядачі могли перейти до телеграм-каналу та обрати свого фаворита. Переможцем у номінації "Глядацькі симпатії" став Волинюк Матвій, учень 7-В класу, зі своєю командою "Freestyle fanatics". 

На кінець, хочемо сказати, що наша квітуча Україна завжди була родюча на таланти! Скільки вчених, письменників, винахідників, спортсменів, співаків вона дала світу ! І під час конкурсу у нас була можливість впевнитись в цьому.

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень