A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білоцерківський опорний ліцей-гімназія №20
Білоцерківської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день демократії

Міжнародний день демократії, за рішенням Генеральної асамблеї Організації Об’єднаних Націй від 2007 року, відзначається 15 вересня. Він був встановлений з метою пропагування та дотримання принципів демократії. Демократія — політичний режим, за якого єдиним легітимним джерелом влади в державі визнається її народ. На честь цього дня, учні 9-Б класу, підготували усний журнал, щоб ознайомити страшокласників з головними принципами демократії та нагадати, що сьогодні, наша Батьківщина, її Збройні Сили не на словах, а на ділі боронять демкоратію у нашій країні.

21:51 15.09.2023

Квест «Time for sport”

13 вересня, під час Олімпійського тижня для учнів 7-8 класів був організований тематичний. 🤾🏻🏀 Для команд було підготовлено 8 станцій, де вони змогли позмагатись у спортивній вікторині, перевірити свою логіку, пригадати вітаміни, познайомитись з видатними спортсменами України, проявити свої спортивні навички та ерудованість. За підсумками перше місце отримала команда 8-В класу (78,5 балів)🥇, друге місце отримала команда 8-А класу (77 балів)🥈, а третє місце посіла команда 8-Г класу (75,5 балів)🥉.

16:51 13.09.2023

Благодійна акція

1 вересня в ліцеї відбулася акція "1 вересня без квітів". Завдяки ініціативі учнів, вчителів та батьків зібрано майже 15 тисяч грн, за які було придбано прилад нічного бачення для військових. Також учні ліцею написали листи з побажаннями, які також передані нашим захисникам. Дякуємо всім за участь ! Віримо в ЗСУ!

17:03 11.09.2023

Свято Першого Дзвоника

Сьогодні справді свято – свято зустрічі зі школою, зі своїми вчителями та однокласниками. Тим більше, що приводом для цього є особливий день, наповнений дитячими усмішками, різнобарвними квітами і веселою піснею шкільного дзвоника. Цей день – 1 вересня. 🍂🏫🎉 Сьогодні відкривається перша сторінка шкільного життя для нових мешканців Країни Знань – першокласників, а для решти учнів розпочнеться черговий етап їхнього шкільного життя – новий навчальний рік. Також, останній раз зустрічають свято Першого дзвоника й учні 11 класу, які незабаром відправляться у доросле життя. 👩🏻‍🎓🧑🏼‍🎓 З нагоди цієї урочистої події зі словами привітання до школярів та їхніх батьків звернулася директорка ліцею Борисюк Ольга Дмитрівна. Під час лінійки виступили ансамбль «Мрія» з піснею «Ми будем стояти» та вихованці театрального клубу «Глобус», учні 8-Г класу, з піснею «Незламна», присвячені українському народові - мужньому, відданому та непоборному! А майбутні випускники - учні  11-А та 11-Б класів разом підготували святковий флешмоб! Вітаємо усіх зі святом! ❤️❤️❤️

13:26 01.09.2023

Вітаємо!

12 червня в Офісі Президента України учня 8-Г класу Білоцерківського опорного ліцею-гімназііі №20 Аджубея Арсена відзначено цінним подарунком за активну волонтерську діяльність і допомогу ЗСУ. Перша леді країни Олена Зеленська щиро подякувала Арсенові, який, незважаючи на особливі освітні потреби, долучився до збору коштів для ЗСУ, створюючи і продаючи прекрасні картини на благодійних аукціонах, аби внести і свою частку зусилля в Перемогу над рашистами.

08:40 12.06.2023

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Джура»

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Джура» є системною формою національно-патріотичного і військово-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, важливим засобом громадянської освіти, формування національно-культурної ідентичності й оборонної свідомості здобувачів освіти в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України. Цьогоріч наш ліцей представляв рій "Бойові Гуси". Протягом навчального року юні джури пройшли немало випробувань, та поруч завжди були їх наставники – вчителі, які навчали школярів історії, основам топографії і картографії, основам медичних знань. Дякуємо за достойні результати рою та бажаємо, щоб і надалі життєвими принципами наших юних джур були головні принципи гри - МУДРІСТЬ, ШЛЯХЕТНІСТЬ І ВІДВАГА.

08:42 01.06.2023

Правила безпеки понад усе!

Відсьогодні учні ліцею знають про свою безпеку набагато більше. Адже у цей день на подвір’я нашого навчального закладу завітали місцеві представники ДСНС, щоб поділитися своїми знаннями у сфері безпеки життєдіяльності. Увага присутніх акцентувалася на основних правилах безпеки, яких варто дотримуватись під час перебування у школі, вдома, на природі та у випадках, де потрібно надати першу медичну допомогу. Не забули нагадати і про правила безпечної поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

09:21 19.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень