A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Білоцерківський опорний ліцей-гімназія №20
Білоцерківської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Стоп Булінг!

З метою створення морального безпечного освітнього простору, формування позитивного мікроклімату та толерантної міжособистісної взаємодії  в ліцеї пройшов тиждень протидії булінгу. Було проведено виховні години, заняття з елементами тренінгу, конкурс плакатів «Зупинимо булінг разом». Заходи були спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг та запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування). Учні почули інформацію про види булінгу, міри покарання, навчилися  відрізняти булінг від звичайного конфлікту.

20:47 10.11.2023

Тренінг

26 жовтня Анною Петровою, психологом-тренером проєкту «Провідники Змін», від ГО «Фонд Маша» для педагогів нашого ліцею був проведений тренінг “Психологічна стійкість та кризова адаптація”.

16:05 30.10.2023

День захисників та захисниць

У День захисників та захисниць учні Білоцерківського опорного ліцею-гімназія №20 вітають усіх наших сильних воїнів.

08:27 01.10.2023

День учителя

29 вересня, у ліцеї відбулися великі зміни – до роботи приступив новий педагогічний колектив, а саме учні 9-тих та 10-тих класів, які провели уроки у 3 та 4 класах.

10:51 30.09.2023

День учителя

Бути вчителем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. 

23:05 29.09.2023

Вибори

Протягом вересня в Білоцерківському опорному ліцеї-гімназія №20 проходила ділова гра «Вибори»

21:07 28.09.2023

Міжнародний день миру

Мир – це свобода, заснована на визнанні прав будь-якої людини. ✨🫂 21 вересня у світі відзначають Міжнародний день миру, присвячений просуванню ідеї примирення та зменшеннню конфліктів у всьому світі. Україна вже десятий рік страждає від військової агресії з боку росії. І ми продовжуємо боротися за встановлення справедливості та миру. І цей день — ще один привід нагадати світові про те, що в нашій країні триває жорстока війна. 🌏🇺🇦 З нагоди Дня миру у Білоцерківському опорному ліцеї-гімназії №20 відбулися різноманітні тематичні заходи. Позавершенню повітряної тривоги у класах пройшли уроки миру, де учні мали змогу ознайомитись з історією цього дня та приєднатися до Всеукраїнської акції «Голуб миру». Діти власноруч виготовили  паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації. 🕊🕊🕊 Також учні ліцею сьогодні знову завітали до волонтерської групи «Білоцерківські кікімори» з подарунками для наших воїнів, а це малюнки, листівки, голуби, янголи, солодощі, чай, кава та багато різних інших речей. Під кінець дня, учні 9-Б класу, підготували усний журнал на тему «День миру: хочемо, щоб усі жили в мирі», де розповіли про цінність цього дня та про важливість дотримання міжнародних угод, адже щодня українці живуть під ракетами, дронами та авіабомбами, а військові Збройних Сил України героїчно виборюють кожен сантиметр рідної землі, віддаючи власні життя. 

22:58 21.09.2023

Олімпійський тиждень

Протягом 11.09-15.09 у нашому ліцеї проходив Олімпійський тиждень на честь Дня фізичної культури та спорту під гаслом "Бути здоровим - це модно". ⚽️🏋🏻💪🏻 За ці дні було проведено Олімпійські уроки, де учні могли ознайомитись  з історією ігор та видатними олімпійцями України, виставку малюнків "Спорт очима дітей", спортивні змагання для учнів 5-6 класів та квест "Time for sport".  За підсумками змагань серед 5 класів перемогу здобув 5-А клас🥇, отримавши 18 балів, почесне друге місце здобув 5-В клас🥈, одержавши 16 балів, а третє місце посів 5-Б клас🥉, здобувши 14 балів.  За підсумками змагань серед 6 класів перше місце здобув 6-А клас🥇, отримавши 29 балів, друге місце 6-В клас🥈, одержавши 28 балів, а третє місце 6-Г клас🥉, здобувши 20 балів.

10:29 16.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень